Eiersalade

Ingrediënten

2 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 30 MINUTEN

2 Volkoren Triangel broodjes
4 hardgekookte Blije Kip biologische eieren
2 eetlepels magere kwark
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel mosterd
Snufje kerriepoeder
Scheutje worcestersaus
Handje verse bieslook
Peper en zout

Bereiding

  1. Kook de eieren in circa 7 tot 8 minuten hard. Haal de pan van het vuur en laat de eieren schrikken.
  2. Pel de eieren en prak ze met een vork tot het kleine stukjes zijn. Je kunt natuurlijk ook een eiersnijder gebruiken.
  3. Voeg de mayonaise en de kwark aan de geprakte eieren toe en meng dit.
  4. Voeg de mosterd aan het mengsel toe en een snufje kerriepoeder. Voeg ook de worcestersaus toe en roer alles goed door.
  5. Voeg naar smaak versgemalen peper en zout en driekwart van de bieslook toe en meng weer goed.
  6. Doe de eiersalade in een mooi schaaltje en garneer met de overgebleven bieslook.

Overige Blije kip-recepten

Avocadofrietjes

| Recepten | No Comments
Heerlijk voor op een doordeweekse avond. Verantwoord genieten met onze avocadofrietjes!

Salade Niçoise

| Recepten | No Comments
Een klassiek zomers gerecht in deze regenachtige winter!

Spinazie-Dillesoep

| Recepten | No Comments
Héérlijk, deze smeuïge wintersoep bomvol vitamientjes!

Onze Blije Kip  eieren zijn verkrijgbaar bij: