Eiersalade
Ingrediënten
2 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 30 MINUTEN
2 Volkoren Triangel broodjes
4 hardgekookte Blije Kip biologische eieren
2 eetlepels magere kwark
1 eetlepel mayonaise
1 theelepel mosterd
Snufje kerriepoeder
Scheutje worcestersaus
Handje verse bieslook
Peper en zout
Bereiding
- Kook de eieren in circa 7 tot 8 minuten hard. Haal de pan van het vuur en laat de eieren schrikken.
- Pel de eieren en prak ze met een vork tot het kleine stukjes zijn. Je kunt natuurlijk ook een eiersnijder gebruiken.
- Voeg de mayonaise en de kwark aan de geprakte eieren toe en meng dit.
- Voeg de mosterd aan het mengsel toe en een snufje kerriepoeder. Voeg ook de worcestersaus toe en roer alles goed door.
- Voeg naar smaak versgemalen peper en zout en driekwart van de bieslook toe en meng weer goed.
- Doe de eiersalade in een mooi schaaltje en garneer met de overgebleven bieslook.
Overige Blije kip-recepten


Blije Kip Eieren
Contact
info@blijekip.nl
0314 695 111
Raphaelstraat 6,
7031 BA Wehl