Brunchbroodje met gekookte eieren, dilleboter en aspergetips

Ingrediënten

Nodig voor 4 personen:

  • 4 (zacht)gekookte Blije Kip Eieren
  • luxe rond (mais)brood
  • 100 gr roomboter, op kamertemperatuur
  • 100 gr groene aspergetips
  • een paar takjes verse dille, fijngesneden
  • 1 teentje knoflook, fijngesneden
  • 1 bakje kiemen (bijv alfalfa)
  • peper

Bereiding

Kook de aspergetips 4 minuten, spoel af met koud water en laat uitlekken. Roer dille, wat peper en de knoflook door de roomboter. Besmeer brood met de boter. Leg op het brood wat alfalfa, de aspergetips en de gehalveerde eieren. Garneer met nog wat dille.

Met dank aan Arja Hotting!

 

Onze Blije Kip vrije uitloop en biologische eieren zijn verkrijgbaar bij: