Ophokplicht voorbij!

By 12 juli 2021 Nieuws

Ophokplicht is voorbij!

Blije Kip in het gras

De ophokplicht is opgeheven

Zoals je misschien weet heerste de vogelgriep de afgelopen paar maanden in Nederland. Als gevolg daarvan moesten onze Blije Kippen binnen blijven, zodat ze niet ziek zouden worden. We kunnen nu met veel blijheid melden dat de Nederlandse overheid de ophokplicht opgeheven heeft sinds dinsdag 6 juli. Dat betekent dat ál onze Blije Kippen weer lekker naar buiten kunnen om oneindig veel wormpjes te zoeken, te genieten van de zon, stofbaden nemen en natuurlijk lekker met elkaar te spelen in de buitenlucht! En dat maakt ons, en onze boeren, ontzettend BLIJ!

Daarnaast betekent dit ook dat alle eieren die tijdelijk scharreleieren waren, nu weer vrije uitloop eieren zijn. Al onze eieren zijn dus weer bekroond met twee en drie sterren van het Beter Leven Keurmerk.

Ben jij ook zo BLIJ dat de kippen weer naar buiten mogen? Deel hoe blij jij bent met ons op Instagram (@blije_kip_eieren) of Facebook (@blijekip).

Overige Blije kip nieuws

Blije Kip in het gras

Ophokplicht voorbij!

| Nieuws | No Comments
We kunnen nu met veel blijheid melden dat de Nederlandse overheid de ophokplicht opgeheven heeft sinds dinsdag 6 juli. Dat betekent dat ál onze Blije Kippen weer lekker naar buiten…

Natuurlijk geverfde Paaseieren

| Nieuws | No Comments
Dit weekend is het weer Pasen. Eieren verven is dé traditie die veel mensen doen in het Paasweekend. Dit kun je natuurlijk doen met verf, maar wist je ook dat…

Nieuw in de supermarkt: Blije Kip Witjes

| Nieuws | No Comments
Beter voor onze kippen én onze planeet!

Blijf op de hoogte

Onze Blije Kip  eieren zijn verkrijgbaar bij: