Skip to main content

NK Omelet bakken

NK-Omelet-Bakken-met-Blije-Kip-eieren

Bij een goed ei hoort goed zout. Toch? Wij vinden van wel. Al jaren hebben Blije Kip Eieren en A. Vogel Herbamare (biologisch kruidenzout) een fijne samenwerking met elkaar. Júist omdat de pure smaken van onze producten elkaar versterken. Daarom vonden we het nu tijd worden om samen iets leuks op poten te zetten. Een evenement waarbij de smaak van de Blije Kip Eieren en Herbamare uitgangspunt zijn. Dát werd het NK Omelet bakken. Op Wereldeidag vond de allereerste editie plaats in Barneveld!
Een unieke, landelijke wedstrijd, waarbij het er om gaat wie – je raadt het al – de meest smaakvolle, bijzondere en aantrekkelijke omelet bakt.

Eieren worden ook wel omschreven als de kroonjuwelen van Moeder Natuur.
Met Wereldeidag brengt Stichting Wereldeidag een ode aan dit voedzame pareltje.
Blije Kip Eieren en A.Vogel Herbamare willen deze stichting ondersteunen door samen op een positieve manier aandacht te geven aan het ei.

Overig Blije kip nieuws

Ophokplicht van kracht

Ophokplicht van kracht

| Nieuws | No Comments
Vanwege de aanhoudende vogelgriep moeten onze Blije Kippen tijdelijk binnen blijven. Hierdoor veranderen onze vrije uitloop eieren tijdelijk in scharreleieren.

Natuurlijk geverfde Paaseieren

| Nieuws | No Comments
Volgend weekend is het weer Pasen. Eieren verven is dé traditie die veel mensen doen in het Paasweekend. Dit kun je natuurlijk doen met verf, maar wist je ook dat…

Nieuw in de supermarkt: Blije Kip Witjes

| Nieuws | No Comments
Beter voor onze kippen én onze planeet!

Blijf op de hoogte

Onze Blije Kip  eieren zijn verkrijgbaar bij: