Komkommer met ei salade

Ingrediënten

2 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 15 MINUTEN

  • 3 Blije Kip Eieren (Biologisch)
  • ½ komkommer
  • handje spinazie
  • 2 tomaten
  • 1 sjalotje
  • 1 eetlepel mayonaise op yoghurt-basis
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel bieslook of peterselie
  • verse broodcroutons
  • snufje kerriepoeder
  • zout en peper

Bereiding

1. Kook de eieren hard in 8-10 minuten. Laat de eieren na het koken afkoelen onder de koude kraan. Pel de eieren en snijd ze in stukjes of gebruik een eiersnijder.

2. Snijd de halve komkommer en tomaten in partjes. Snipper het sjalotje en knip de bieslook/peterselie fijn met een schaar.

3. Meng alle groenten met de eieren, mayonaise, kerriepoeder, yoghurt, en de bieslook/peterselie
Voeg de broodcroutons toe en strooi er naar smaak nog wat peper en zout over het geheel. Eet smakelijk!

Overige Blije kip-recepten

Blije-kip-eieren-recept gevulde eieren

Gevulde eieren

| Recepten | No Comments
Ervaar de romige smaak van deze gevulde eieren! Ze worden doorgaans koud geserveerd, vaak als borrelhapje.
Rijkgevulde boerenomelet

Boerenomelet

| Recepten | No Comments
Onze favoriet; een rijkgevulde boerenomelet boordevol groentes! Comfort food voor jong en oud!

Oma’s appeltaart

| Recepten | No Comments
Heerlijk om te bakken in het weekend, Oma's appeltaart, naar authentiek recept. Het proberen meer dan waard!

Onze Blije Kip  eieren zijn verkrijgbaar bij: