Komkommer met ei salade
Ingrediënten
2 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 15 MINUTEN
- 3 Blije Kip Eieren (Biologisch)
- ½ komkommer
- handje spinazie
- 2 tomaten
- 1 sjalotje
- 1 eetlepel mayonaise op yoghurt-basis
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- 1 eetlepel bieslook of peterselie
- verse broodcroutons
- snufje kerriepoeder
- zout en peper
Bereiding
1. Kook de eieren hard in 8-10 minuten. Laat de eieren na het koken afkoelen onder de koude kraan. Pel de eieren en snijd ze in stukjes of gebruik een eiersnijder.
2. Snijd de halve komkommer en tomaten in partjes. Snipper het sjalotje en knip de bieslook/peterselie fijn met een schaar.
3. Meng alle groenten met de eieren, mayonaise, kerriepoeder, yoghurt, en de bieslook/peterselie
Voeg de broodcroutons toe en strooi er naar smaak nog wat peper en zout over het geheel. Eet smakelijk!
Overige Blije kip-recepten
Blije Kip Eieren
Contact
info@blijekip.nl
0314 695 111
Raphaelstraat 6,
7031 BA Wehl