Komkommer met ei salade

Ingrediënten

2 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 15 MINUTEN

  • 3 Blije Kip Eieren (Biologisch)
  • ½ komkommer
  • handje spinazie
  • 2 tomaten
  • 1 sjalotje
  • 1 eetlepel mayonaise op yoghurt-basis
  • 2 eetlepels Griekse yoghurt
  • 1 eetlepel bieslook of peterselie
  • verse broodcroutons
  • snufje kerriepoeder
  • zout en peper

Bereiding

1. Kook de eieren hard in 8-10 minuten. Laat de eieren na het koken afkoelen onder de koude kraan. Pel de eieren en snijd ze in stukjes of gebruik een eiersnijder.

2. Snijd de halve komkommer en tomaten in partjes. Snipper het sjalotje en knip de bieslook/peterselie fijn met een schaar.

3. Meng alle groenten met de eieren, mayonaise, kerriepoeder, yoghurt, en de bieslook/peterselie
Voeg de broodcroutons toe en strooi er naar smaak nog wat peper en zout over het geheel. Eet smakelijk!

Overige Blije kip-recepten

Kaasstengels

| Recepten | No Comments
Mmmm altijd een succes op verjaardagen en borrelavonden: bladerdeeg kaasstengels!

Omelet uit de oven

| Recepten | No Comments
Voedzaam en gemakkelijk te bereiden, dat is deze omelet uit de oven met onder andere prei en spek!

Eiersalade

| Recepten | No Comments
Onze ultieme zondaglunch: Een bruine volkorentriangel bomvol granen met een zelfgemaakte slanke eiersalade. Mmmm..

Onze Blije Kip  eieren zijn verkrijgbaar bij: