Hartige wafels met ei

Ingrediënten

3 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 30 MIN

  • 190 gram bloem
  • 1,5 tl bakpoeder
  • snuf zout
  • peper
  • 1 tl oregano
  • 50 gram geraspte kaas
  • 1 ei
  • 190 ml melk
  • 3 el zonnebloemolie

 

Toppings

  • 1,5 eieren
  • 3 plakje ham
  • rucola

Bereiding

  1. Roer in een kom de bloem, bakpoeder, zout, peper, oregano en geraspte kaas door elkaar.
  2. Voeg het ei, melk en zonnebloemolie toe en klop met een garde tot een egaal beslag.
  3. Verhit het wafelijzer en vet deze licht in met bijvoorbeeld margarine.
  4. Schep het beslag in het wafelijzer, klap het ijzer dicht en bak de wafels tot deze goudbruin kleuren.
  5. Kook intussen de eieren naar smaak en serveer met ham en rucola. Eet smakelijk!

Overige Blije kip-recepten

Spinazie-Dillesoep

| Recepten | No Comments
Héérlijk, deze smeuïge wintersoep bomvol vitamientjes!

Hartige wafels met ei

| Recepten | No Comments
Wat is er gezelliger dan samen wafels bakken in de koude decembermaand?!

Pita-pizza

| Recepten | No Comments
Wie zegt dat pizza met het ontbijt ongezond is heeft onze pita-pizza in ieder geval nog nooit geprobeerd!

Onze Blije Kip  eieren zijn verkrijgbaar bij: