Gevulde eieren

Ingrediënten

6 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 20 MIN

  • 6 Blije Kip eieren (Buitenei)
  • 1 el mayonaise
  • 1 tl gladde mosterd
  • 1 bosje bieslook
  • kerriepoeder

Bereiding

  1. Breng de eieren in een pan met water aan de kook. Kook de eieren op het moment dat het water kookt 8-9 minuten.
  2. Giet de eieren af, laat ze schrikken in koud water en pel de eieren.
  3. Halveer de eieren en lepel het eigeel er voorzichtig uit.
  4. Prak het eigeel fijn met een vork, meng de mayonaise en de mosterd erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  5. Vul het eiwit met de eigeel-vulling.
  6. Garneer met kerriepoeder en bieslook en serveer op een feestelijk bord!

Overige Blije kip-recepten

Salade Niçoise

| Recepten | No Comments
Een klassiek zomers gerecht in deze regenachtige winter!

Spinazie-Dillesoep

| Recepten | No Comments
Héérlijk, deze smeuïge wintersoep bomvol vitamientjes!

Hartige wafels met ei

| Recepten | No Comments
Wat is er gezelliger dan samen wafels bakken in de koude decembermaand?!

Onze Blije Kip  eieren zijn verkrijgbaar bij: