Gevulde eieren
Ingrediënten
6 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 20 MIN
- 6 Blije Kip eieren (Buitenei)
- 1 el mayonaise
- 1 tl gladde mosterd
- 1 bosje bieslook
- kerriepoeder
Bereiding
- Breng de eieren in een pan met water aan de kook. Kook de eieren op het moment dat het water kookt 8-9 minuten.
- Giet de eieren af, laat ze schrikken in koud water en pel de eieren.
- Halveer de eieren en lepel het eigeel er voorzichtig uit.
- Prak het eigeel fijn met een vork, meng de mayonaise en de mosterd erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
- Vul het eiwit met de eigeel-vulling.
- Garneer met kerriepoeder en bieslook en serveer op een feestelijk bord!
Overige Blije kip-recepten
Blije Kip Eieren
Contact
info@blijekip.nl
0314 695 111
Raphaelstraat 6,
7031 BA Wehl