Gevulde eieren

Ingrediënten

6 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 20 MIN

  • 6 Blije Kip eieren (Buitenei)
  • 1 el mayonaise
  • 1 tl gladde mosterd
  • 1 bosje bieslook
  • kerriepoeder

Bereiding

  1. Breng de eieren in een pan met water aan de kook. Kook de eieren op het moment dat het water kookt 8-9 minuten.
  2. Giet de eieren af, laat ze schrikken in koud water en pel de eieren.
  3. Halveer de eieren en lepel het eigeel er voorzichtig uit.
  4. Prak het eigeel fijn met een vork, meng de mayonaise en de mosterd erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  5. Vul het eiwit met de eigeel-vulling.
  6. Garneer met kerriepoeder en bieslook en serveer op een feestelijk bord!

Overige Blije kip-recepten

Blije-kip-eieren-recept gevulde eieren

Gevulde eieren

| Recepten | No Comments
Ervaar de romige smaak van deze gevulde eieren! Ze worden doorgaans koud geserveerd, vaak als borrelhapje.
Rijkgevulde boerenomelet

Boerenomelet

| Recepten | No Comments
Onze favoriet; een rijkgevulde boerenomelet boordevol groentes! Comfort food voor jong en oud!

Oma’s appeltaart

| Recepten | No Comments
Heerlijk om te bakken in het weekend, Oma's appeltaart, naar authentiek recept. Het proberen meer dan waard!

Onze Blije Kip  eieren zijn verkrijgbaar bij: