Gevulde eieren

Ingrediënten

6 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 20 MIN

  • 6 Blije Kip eieren (Buitenei)
  • 1 el mayonaise
  • 1 tl gladde mosterd
  • 1 bosje bieslook
  • kerriepoeder

Bereiding

  1. Breng de eieren in een pan met water aan de kook. Kook de eieren op het moment dat het water kookt 8-9 minuten.
  2. Giet de eieren af, laat ze schrikken in koud water en pel de eieren.
  3. Halveer de eieren en lepel het eigeel er voorzichtig uit.
  4. Prak het eigeel fijn met een vork, meng de mayonaise en de mosterd erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  5. Vul het eiwit met de eigeel-vulling.
  6. Garneer met kerriepoeder en bieslook en serveer op een feestelijk bord!

Overige Blije kip-recepten

Hartige Italiaanse wafels

| Recepten | No Comments
Het is vandaag, 25 maart, wafeldag! Wist je dat hartige wafels ook heel erg lekker zijn? Het leek ons dan ook een goed idee om het recept van deze hartige…

Appelbeignets

| Recepten | No Comments
Er zijn twee dingen die niet mogen missen tijdens Oud & Nieuw en dat zijn appelbeignets en gezelligheid. Nu kunnen we je met één ding in ieder geval helpen. Dit…

Klassieke tiramisu

| Recepten | No Comments
Een lekker én klassiek toetje voor tijdens het Kerstdiner? Volgens ons maak je met tiramisu altijd iedereen blij.

Onze Blije Kip  eieren zijn verkrijgbaar bij: