Gevulde eieren

Ingrediënten

6 PERSONEN
BEREIDINGSTIJD: 20 MIN

  • 6 Blije Kip eieren (Buitenei)
  • 1 el mayonaise
  • 1 tl gladde mosterd
  • 1 bosje bieslook
  • kerriepoeder

Bereiding

  1. Breng de eieren in een pan met water aan de kook. Kook de eieren op het moment dat het water kookt 8-9 minuten.
  2. Giet de eieren af, laat ze schrikken in koud water en pel de eieren.
  3. Halveer de eieren en lepel het eigeel er voorzichtig uit.
  4. Prak het eigeel fijn met een vork, meng de mayonaise en de mosterd erdoor en breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  5. Vul het eiwit met de eigeel-vulling.
  6. Garneer met kerriepoeder en bieslook en serveer op een feestelijk bord!

Overige Blije kip-recepten

Caprese eieren, recept, Blije Kip eieren

Caprese eieren uit de oven

| Recepten | No Comments
Yum! Zoals vele van jullie weten zijn eieren ontzettend veelzijdig. Een eitje kun je bakken, koken, pocheren of verwerken in een lekker gerecht. Zoals deze Caprese eitjes uit de oven.…
Recept voor heerlijke pepernoten

Recept voor heerlijke pepernoten

| Recepten | No Comments
Vanaf morgen is onze lieve Sinterklaas weer in het land. Om de Pietjes een handje te helpen, zou je vast deze overheerlijke oud Hollandse pepernoten kunnen maken. Een heerlijk recept,…
Kokosmakronen

Kokosmakronen maken met 3 ingrediënten

| Recepten | No Comments
Het is vandaag wereld kokosnoten dag. En hoe kun je dat beter vieren dan met lekkere kokosmakronen? Dit recept bestaat enkel uit 3 ingrediënten. Volgens ons gaat het niet veel…

Onze Blije Kip  eieren zijn verkrijgbaar bij: