Nieuws

Win Pieter Konijn filmprijzen!

Enthousiast zijn we op de promotie-actie die Blije Kip eieren met Universal Studios is aangegaan om de familiefilm “Pieter Konijn” te promoten. Je maakt namelijk kans op één van de 60 filmprijzen bij aankoop van een doosje Blije Kip eieren!
Lees meer >

De Blije Kippen kunnen tijdelijk niet naar buiten

Sinds vrijdag 9 december is de ophokplicht van kracht, de kippen mogen helaas niet naar buiten.  
Lees meer >

Fipronil

Beste Blije Kip consument, De NVWA heeft de gehele lijst van pluimveehouders gepubliceerd die in contact zijn geweest met de firma Chickfriend. Bijgaand de link. https://www.nvwa.nl/…/biocid…/fipronil-in-eieren/eicodelijst
Lees meer >

Onze kippen mogen weer naar buiten!

We zijn enorm blij dat de Nederlandse overheid de ophokplicht voor vrije uitloop- en biologische kippen, als maatregel ter voorkoming van vogelgriep, heeft opgeheven.  
Lees meer >

Vrije uitloop kippen tijdelijk niet naar buiten

Beste consument van Blije Kip eieren,     Onze vrije uitloopkippen mogen van overheidswege, als gevolg van de dreigende vogelgriep, tijdelijk niet naar buiten. Zo kunnen we ze beter beschermen en blijven ze dicht bij hun veilige thuis.  
Lees meer >

Herbamare Kruidenzout

Ken jij het smaakvolle kruidenzout van Herbamare al? De komende dagen kan het zijn dat je een zoutsample van dit 100% natuurlijke kruidenzout in de Biologische Blije Kip eieren en Buiteneieren vindt. Gebruik deze sample om onze eieren of andere gerechten op smaak te brengen.   Herbamare bevat een mix van zeezout en 14 verschillende biologsiche geteelde groenten en tuinkruiden. Je kunt het gebruiken om bijv. vlees, aardappels, eieren en salades op smaak te brengen. Je hebt er minder van nodig dan van gewoon keukenzout. Probeer Herbamare nu om uw Blije Kip Eieren nóg lekkerder te laten smaken!
Lees meer >

Een kaartje voor jou, zomaar, om je blij te maken

Een kaartje voor jou, zomaar, om je blij te maken.    
Lees meer >

Prijswinnaar is bekend!

Gefeliciteerd! Dorien van Nijhuis is de winnaar van 4 toegangskaarten voor AquaZoo Friesland. Dorien, we wensen jou en je gezin een hele leuke dag toe!
Lees meer >

Prijswinnaar is bekend!

Claudia van Heck, van harte gefeliciteerd. Jij mag met jouw gezin naar Dierenpark Amersfoort. We sturen je deze week vier toegangskaarten toe. Heel veel plezier gewenst!
Lees meer >

Prijswinnaars zijn bekend!

De notaris heeft vandaag de prijswinnaars weer getrokken: O Fred Butu O Yves Oude Elberink O Wil Vet... O M.J. van Marissing - van Gelderen O J. Ates O H.L. Scholten O Fleur Kattenbeld O Doeke Bagchus Deze prijswinnaars hebben twee bioscoopkaarten en een Angry Bird knuffel gewonnen. Ondertussen is er persoonlijk bericht gedaan. We wensen hen veel plezier met hun prijs!
Lees meer >

 

Onze Blije Kip vrije uitloop en biologische eieren zijn verkrijgbaar bij: